Workshops

Bakken zonder suiker

De koekjes in het koekschap, de gebakjes in de vitrine bij de bakker. Je wilt graag iets lekkers bij de koffie, maar niet al die suiker...

Lees meer over de workshop 'Bakken zonder suiker'

Suikervrij eten

Suikervrij eten, dat smaakt niet alleen beter, maar is ook gezonder. Gezonder voor je lijf én voor je humeur. Maar waarom? En hoe doe je dat, zonder suiker eten?

Lees meer over de workshop 'Suikervrij eten'

Koekje van eigen deeg

Onverwachts bezoek? Zin iets te knabbelen bij de koffie? Koekjes maak je in je handomdraai. En, koekjes van eigen deeg smaken zo veel lekkerder dan die uit de supermarkt...

Lees meer over de workshop 'Koekje van eigen deeg'

Bakken met groenten

Iedereen kent carrot cake. Een beetje gezond en vooral erg lekker! Maar weet je dat je ook met andere groentesoorten heerlijke cake, taart én koekjes kunt maken.

Lees meer over de workshop 'Bakken met groente'

Glutenvrij bakken

De koekjes in het koekschap, de gebakjes in de vitrine bij de bakker. Je wilt graag iets lekkers bij de koffie, maar niet al die gluten... 

Lees meer over de workshop 'Glutenvrij bakken'

Brood & broodbeleg

Wat smeer je op brood als je weet dat nagenoeg al het broodbeleg suiker bevat? En is brood überhaupt nog wel gezond om te eten? En, wat is dan een alternatief?

Lees meer over de workshop 'Brood & broodbeleg'

Feest? Taart!

Een zelfgemaakte taart smaakt altijd goed. En, lijkt moeilijker dan het is! Met het juiste recept en een keer oefenen kan iedereen mooie én lekkere taarten maken.

Lees meer over de workshop 'Feest? Taart!'

Taart maken

Een mooie taart maakt een speciale gelegenheid extra feestelijk. En als die taart dan ook nog zelf gemaakt is, zul je veel bewondering oogsten!

Lees meer over de workshop 'Taart maken'

Bakken met chocolade

Chocolade is in de hele wereld geliefd. Als reep, in desserts, in bonbons, in koekjes en in taarten natuurlijk. Maar al die suiker die erin verwerkt zit... Dat kan anders!

Lees meer over de workshop 'Bakken met chocolade'

Pepernoten pepernoten

Straks is de Sint weer in het land. Maar hoe kom je eigenlijk die periode door zonder al te veel suiker en ander bewerkt snoepgoed?

Lees meer over de workshop 'Pepernoten pepernoten'


© OERzoet 2013-2022