Workshop 'Glutenvrij bakken zonder suiker'

De koekjes in het koekschap, de gebakjes in de vitrine bij de bakker. Je wilt graag iets lekkers bij de koffie, maar niet iets met gluten... En al die geraffineerde suiker, daar zit je ook niet op te wachten...

workshop bakken zonder suiker

Gelukkig is glutenvrij bakken helemaal niet zo moeilijk! Al moet je wel even weten waar je op moet letten. We bespreken dan ook de tips en tricks.

 

Daarnaast leer je in deze workshop alles over gluten. Wat gluten zijn, welke functie ze hebben, waarom ‘men’ zegt dat glutenvrij eten gezonder is én wat coeliakie is.

 

 

En natuurlijk ga je ook zelf aan de slag. In deze workshop maak je de lekkerste glutenvrije koekjes, glutenvrije cakejes en glutenvrije taartjes. 

 

We werken met verschillende soorten glutenvrije melen evenals met verschillende soorten natuurlijke suikervervangers. Daarnaast zijn ook alle andere ingrediënten ongeraffineerd en bovendien biologisch! 

 

Kortom, na deze workshop is ‘gluten’ geen vaag begrip meer voor je en kun je je eigen keuzes maken in al dan niet glutenvrij eten.

 

Uiteraard ga je naar huis met de recepten en alle gemaakte lekkernijen. Dus het thuisfront kan naderhand meegenieten van jouw bakkunsten!

 

"Veel nieuws geleerd! Lekkere en toegankelijke recepten die ik thuis al vele malen heb gemaakt." Saskia

 

Prijs       66€ p.p.

Datum       Kijk voor data in de agenda

 

Meld je aan via het aanmeldformulier workshops.

 

Een workshop kado doen? Dat kan ook! Je ontvangt dan een leuke kadobon om uit te printen.

 

 

Let op!

Buiten deze workshop wordt in het baklokaal wel met glutenhoudende producten gewerkt. Het is daarom nooit uitgesloten dat er geen sporen van gluten aanwezig zijn.


© OERzoet 2013-2022