Gastenboek

Reacties en ervaringen bij OERzoet

Interesse om een workshop bij OERzoet te volgen? Lees hieronder wat anderen daarover zeggen.

Commentaren: 58
 • #58

  Leoni (dinsdag, 28 september 2021 13:49)

  Ik heb een super leuke en interessante middag gehad. Veel inspiratie voor lekkere en makkelijke glutenvrije en suikervrije recepten. Je gaat zelf aan de slag en met veel lekkers naar huis. Aanrader!

 • #57

  Margaret (woensdag, 22 september 2021 13:16)

  De workshop gluten-, lactose- en suikervrij bakken bij Tamara, was een cadeau van mijn man. We waren met een klein groepje. In een paar uur tijd hebben we veel verschillende recepten gemaakt. Taart, cakes, koekjes, pannenkoekjes en snacks. We gebruikten diverse melen, suikervervangers en bereidingswijzen. Niet moeilijk, iedereen kan deze recepten volgen. Dat maakt de workshop zo leuk. Het proeven van al het lekkers was gezellig en heerlijk. Ook door de rustige uitleg van Tamara over de gebruikte ingrediënten en de invloed van geraffineerde suiker op het lichaam. Wat over was aan baksels neem je mee naar huis om van te genieten. De workshop is een aanrader als je van gezonder bakken houdt en in een paar uur veel wilt leren dat je thuis moeiteloos verder kunt toepassen.

 • #56

  Anna (dinsdag, 21 september 2021 12:09)

  Een gezellige en interessante middag gehad. Lekkere en makkelijke recepten gebakken! En veel informatie gekregen, een echte aanrader. Bedankt Tamara!!!

 • #55

  Hans en Julia (dinsdag, 21 september 2021 08:38)

  Afgelopen zondag hebben Julia en ik een leuke ontspannen dag gehad op een leuke locatie in Den Bosch. In de vegan bakworkshop hebben we in redelijk korte tijd veel verschillende recepten gemaakt die wij nog niet kenden. Tamara legt daarbij veel uit over de producten en de reden waarom sommige producten beter zijn dan anderen. Daarnaast heeft Julia weer wat ideeën opgedaan om de keukeninventaris uit te breiden. Handige kleine keukengereedschapjes maken het leven van Julia weer wat makkelijker en Tamara kan ook prima uit leggen waar deze te koop zijn ;). Ook als 'aanhangende' vriend vond ik het erg leuk en ben ik blij dat ik deze workshop kado heb gedaan aan Julia. Geslaagd, ontspannen en leerzaam! Er wordt zelfs nagedacht om deel te nemen aan een volgende workshop. Dus dat zegt genoeg. Dank Tamara!

 • #54

  Saskia B (zondag, 13 december 2020 23:46)

  Alweer even geleden, maar nog steeds plezier van mijn deelname aan de workshop 'Glutenvrij bakken'. Ondanks mijn kennis over glutenvrij toch veel nieuws geleerd! Lekkere en toegankelijke recepten die ik thuis al vele malen heb gemaakt.

 • #53

  Mara (woensdag, 14 oktober 2020 11:23)

  Samen met mijn 14 jarige dochter de workshop desserts gevolgd. Leuk, leerzaam en lekker!

 • #52

  Maureen (woensdag, 14 oktober 2020 09:49)

  Tamara, bedankt nog voor de kookworkshop. Afgelopen weekend heb ik de scones gemaakt en de koffieblokjes. Deze waren een groot succes in ons gezin. Ik hoor het graag wanneer je weer een leuke workshop geeft!

 • #51

  Siska (woensdag, 14 oktober 2020 09:48)

  Nog bedankt voor de leuke workshop weer. Thuis is gesmuld van alle nagerechten die ik had meegenomen!

 • #50

  Hetty (dinsdag, 13 oktober 2020 13:29)

  Tamara, bedankt voor de gezellige en vruchtbare middag! Vandaag een lunch verzorgd met alle recepten uit jouw workshop brood & broodbeleg. Alles gelukt en iedereen vond het heerlijk!

 • #49

  Jolanda (donderdag, 08 oktober 2020 19:48)

  Voor de 2e keer een workshop bij Tamara gevolg! Erg leuk, en leerzaam! Op naar de volgende workshop! Tamara bedankt!

 • #48

  Ineke Jacobs (woensdag, 07 oktober 2020 16:06)

  Met veel plezier deelgenomen aan de workshop brood en broodbeleg. Heerlijke alternatieven gemaakt, geproefd en met recepten en bakjes naar huis gegaan. De recepten zijn verrassend, makkelijk te maken en ook nog eens supergezond! Meteen mee aan de slag gegaan! Oh en ook nog genoeg ruimte om coronaproof te werken.

 • #47

  Monique (vrijdag, 13 maart 2020 17:39)

  Een leuke,inspirerende en goed georganiseerde workshop bij Loff in Breda. Veel geleerd over zoete baksels met lekkere, natuurlijke ingrediënten. En leuk om te weten welke alternatieven er voor suiker zijn! Het thuisfront was ook enthousiast! Tamara, bedankt!

 • #46

  Rian van Zomeren (vrijdag, 13 maart 2020 15:21)

  Leuke samenwerking tussen OERzoet en LOFF. Zoete lekkernijen cursus was top! Veel tips en trucs geleerd afgelopen dinsdag en mezelf al aan 2 recepten thuis gewaagd. De kinderen vinden het allemaal heerlijk!

 • #45

  Dennie, Bo, Eva & Jannie (dinsdag, 12 november 2019 20:02)

  Zaterdag 2 november hebben wij genoten van de gezellige en leerzame workshop " bakken met groenten " .
  Heerlijke recepten, veel en goede uitleg over producten en heerlijk gesnoept van de eindresultaten �
  Bedankt Tamara voor je enthousiasme en de gastvrijheid in je gezellige huis en keuken.
  deze workshop is 'n echte aanrader !

 • #44

  Mijke (vrijdag, 16 maart 2018 19:12)

  Oerzoet was Oergezellig.
  Grote groep, alles goed voorbereid, de workshop liep op rolletjes. We hebben hard gewerkt, veel gelachen, nieuwe dingen geproefd. Hoogtepunt was de verrassende smaak van vers gebakken bataart en dat allemaal ter ere van mijn verjaardag.
  Tamara bedankt

 • #43

  Floor, Mijke en José (vrijdag, 16 maart 2018 10:24)

  Hoi Tamara,

  Wat hebben wij een fijne workshop gehad. We hebben gelachen, gesnoept en ontzettend veel geleerd. De quichevormen staan klaar, nu kunnen we heerlijk thuis aan de slag!
  Dankjewel voor alles!

 • #42

  An Matthijssens (maandag, 06 november 2017 08:55)

  Tamara gaf al meermaals workshops bij ons in het centrum. Telkens kunnen wij rekenen op haar professionalisme en enthousiasme in de keuken.

 • #41

  aregoort (maandag, 25 september 2017 21:03)

  Een inspirerende ochtend met ingrediënten die je dicht bij huis hebt en weer nieuwe aspecten over de werking van suiker. Een echte aanrader.

 • #40

  Sabrina Wuderink (zondag, 24 september 2017 14:46)

  Tamara verteld op een laagdrempelige manier over de verschillende stappen die je kunt maken om gezonder te gaan eten. Tamara heeft me geïnspireerd en nuttige info gegeven. Bedankt!

 • #39

  Marlieke Hagendoorn (woensdag, 24 mei 2017 12:26)

  Afgelopen zaterdag workshop gevolgd, Bakken zonder suiker. Het was leerzaam, gezellig en de recepten die we gemaakt hebben waren heerlijk! Ik vind het zeker een aanrader om te leren bakken met natuurlijke zoetmakers, dit hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Dank je wel Tamara voor de super ochtend!

 • #38

  jacqueline drijber (zondag, 14 mei 2017 11:25)

  Dank voor je inspirerende workshop bakken zonder suiker!
  Weer naar huis gegaan met nieuwe kennis en mogelijkheden. Top dus!

 • #37

  Ellis (dinsdag, 04 april 2017 22:42)

  Onwijs bedankt voor de leuke en heerlijke workshop 'Bakken met groente' afgelopen zaterdag!

 • #36

  Isa en Marlies (maandag, 13 februari 2017 21:35)

  We vonden het een inspirerende workshop. Zonet de vruchtentaart gegeten en al twee weken suikerloos. Direct in de praktijk gebracht derhalve. :-)

 • #35

  Sonja en Helen (dinsdag, 08 november 2016 09:28)

  Zaterdag 5 november een hele leuke en leerzame workshop gevolgd in de gezellige huiskamer van Tamara, een dijk van een gastvrouw! Onze kleine groep (6 personen) werd verwelkomt met suikervrije heerlijkheden waarvan wij later ook de recepten hebben gekregen en zelf een aantal hebben kunnen uitproberen. Tamara weet een groep te inspireren met haar kennis en bevlogenheid. Tamara, bedankt voor een inspirerende ochtend, zeer zeker een aanrader!

 • #34

  jenny en margriet (zaterdag, 05 november 2016 19:05)

  We hebben vandaag de workshop 'bakken zonder suiker' gevolgd.Vanaf het moment dat we arriveerden tot het afscheid hebben we genoten van je kennis, het bakken zelf en daarna gesmuld van de resultaten. Tot in de puntjes voorbereid en georganiseerd in een gezellige huislijke ambiance. Geen ingewikkelde recepten maar wel heel smakelijk. We vonden het allebei een leerzame workshop en je gulheid qua informatie, ingrediënten en tijd waarderen we bijzonder. Als er zich een gelegenheid voordoet, zullen we je zeker aanbevelen.

 • #33

  Elbertje (vrijdag, 15 april 2016 17:30)

  In een middag leuk bezig geweest met brood en broodbeleg zonder suiker. Hoe je brood beter kan inzetten en wat lekkere alternatieven zijn. Bedankt Tamara!

 • #32

  Annelies (vrijdag, 08 april 2016 14:19)

  Zaterdag 2 april met een groep meiden bij Tamara te gast geweest in haar baklokaal. Het was een super leuke en leerzame middag, het bakken ging goed en het opeten nog beter :-)
  Nogmaals ontzettend bedankt voor het plannen van de workshop, het meedenken en de gezelligheid.

  Groetjes, Annelies

 • #31

  Lydia Schot (woensdag, 23 maart 2016 11:10)

  Hartelijk bedankt! De workshop was leerzaam, gezellig en lekker. Groetjes Lydia

 • #30

  Dianne (woensdag, 09 maart 2016 11:36)

  Hi Tamara,

  Het was weer een erg gave workshop gisteren. Ik heb thuis de hapjes laten proeven en ze vonden ze ook allemaal erg lekker. Een erg inspirerende middag, thanks!

 • #29

  Dianne en Bart Mulders (maandag, 01 februari 2016 11:16)

  Samen met 2 vriendinnen hebben wij met zijn 4-en een ontzettend leuke en gezellige workshop "koken zonder suiker" gehad. Erg leerzaam en ontzettend lekker. We gaan er thuis zeker mee aan de slag. Mede door het enthousiasme van Tamara was het een geslaagde middag.

 • #28

  Linda (dinsdag, 24 november 2015 12:48)

  Tamara wat een enthousiasme, kundigheid en goed geinformeerd zijn over allerlei achtergronden betreffende suiker. dank je!
  Ik kreeg deze workshop in mijn schoot geworpen en ben geen talent in de keuken maar alles was prima te volgen en goed uitvoerbaar.
  Goed om eens te doen en je te laten verrassen door het resultaat!

 • #27

  Karine (woensdag, 18 november 2015 10:27)

  Zaterdag 14 november de workshop suikervrij bakken bij OERzoet gedaan met een vriendin. Heerlijk inspirerend weer! Lekker veel recepten, overzichtelijk werken en ook nog veel informatie. Gezellige locatie (al was het toch beetje fris uiteindelijk) en heel inspirerende fijne begeleiding door Tamara (die al meteen je naam weet! Echt verrassend persoonlijk dus ook! Maakt dat je je welkom voelt). Ook fijn dat deze workshops op een kleine locatie worden gegeven. Mijn beleving is fijner met een kleinere groep dan een workshop met veel deelnemers.

 • #26

  Sabine (vrijdag, 06 november 2015 09:05)

  We hebben gisteren een hele gezellige, informatieve én smaakvolle middag gehad bij Oerzoet met onze afdeling. In de knusse keuken hebben we heerlijke zoete koekjes gebakken terwijl Tamara ons ondertussen met passie informeerde over het werken met eerlijke, gezonde producten. Dank voor de fijne middag!

 • #25

  Gerdie Jans Rat (maandag, 26 oktober 2015 12:06)

  Vorige week hadden we een zeer geslaagde bijeenkomst met vrijwilligers bij OERzoet. "Een hele gezellige en leerzame ochtend." Goed verzorgd en een mooie mix tussen informatief en gezellig.

 • #24

  Jacqueline (woensdag, 21 oktober 2015 21:02)

  Alweer even geleden een leuke workshop bij Tamara gevolgd; we hebben het super gezellig gehad. Maar wat was het warm die dag; in allerlei opzichten was het lekker bakken :-)!

 • #23

  Suzanne van den Heuvel (dinsdag, 20 oktober 2015 10:11)

  Onlangs heb ik samen met een vriendin naar de workshop "Bakken met groenten" bijgewoond. Het was een heerlijke middag met een goede balans tussen informatie en lekker bezig zijn. De ontvangst was allerhartelijkst met al meteen een heerlijk "smaak"voorbeeld van wat ons te wachten zou staan die middag. Het samen proeven van wat we allemaal gemaakt hadden vormde een mooie afsluiting van de middag. Met rijk gevulde bakjes gingen we weer naar huis, waar we onze huisgenoten ook nog konden laten meegenieten van het lekkers. Als je een workshop volgt bij Tamara van Oerzoet dan zit je 'gebakken'. Suzanne

 • #22

  Judith (woensdag, 08 juli 2015 21:23)

  Zaterdag 11 april suikervrij gebakken, ontzettend leuk en leerzaam! Zelf was ik al prima bekend met suikervrij eten, maar toch heb ik weer wat nieuwe dingen opgepikt voor het bakken van allerlei lekkernijen. Zeker een aanrader voor iedereen die van zoet houdt maar toch wil minderen met al die slechte suikers. Tamara heeft leuke en lekkere recepten in elkaar gezet met veel variatie aan (oer)zoetproducten, en we konden aan het eind van de middag een hoop mee naar huis nemen :) Tamara zelf is een heel fijn en relaxed iemand om zo'n middag mee door te brengen. Ze kan dingen goed uitleggen en je kan haar alles vragen. Zeker een aanrader!

 • #21

  Tonneke (vrijdag, 19 juni 2015 23:25)

  Taartjes en taart...er is nog een zoet leven mogelijk zonder kristalsuiker! In mijn auto liggen heerlijke gedroogde abrikozen (ongezwaveld!) en op mijn bureau witte moerbeien. Dank je wel, Tamara en tot ziens bij mijn volgende stap naar een suikerbewust leven.

 • #20

  Margo (dinsdag, 16 juni 2015 09:40)

  Leuke workshop in mei gevolgd over suikervervangers, aanrader!

 • #19

  Lenneke (maandag, 08 juni 2015 20:08)

  Ik heb samen met een vriendin de workshop 'koekje van eigen deeg' gevolgd. We hebben erg veel verschillende soorten suikervrije koekjes gebakken met heel diverse ingrediënten. Ze waren héérlijk. Tamara weet niet alleen veel over de samenstellingen en alternatieve ingrediënten van koekjes en gebak, maar heeft enorm veel tips and tricks over gezond én lekker eten. Ik ga zeker nog eens een andere workshop bezoeken!

 • #18

  suzet (maandag, 08 juni 2015 18:18)

  Fijn om meer aan de weet te komen over minder gebruik van witte suiker!
  Het bak-resultaat was heerlijk en ik heb veel mensen kunnen verwennen met deze lekkernijen.
  Tamara is kundig en luistert goed naar je vragen. Kortom een aanrader!

 • #17

  Mara (maandag, 08 juni 2015 12:32)

  Op de valreep aangesloten, maar wat heb ik veel geleerd over suikers. En de enorme hoeveelheden die je ongemerkt naar binnen werkt! Een inspirerende workshop, met gedegen kennis en passie gebracht. Het begint bij bewustwording, Tamara bedankt!

 • #16

  Gaby (donderdag, 04 juni 2015 22:43)

  Hmmm... wat een heerlijke koeken Tamara! Dat 'gezonde' koeken zo lekker kunnen zijn :-)! Dank je wel.

 • #15

  Olga Raaymakers (donderdag, 04 juni 2015 13:09)

  Wat een fijne plek zeg, baklokaal Oerzoet! Waan je voor heel even een banketbakker in het suikervrije bio-basiskamp van Tamara. Wij namen een bezoekje aan de bakkerij op als onderdeel van een relatiemiddag van een corporatie. En mmmmm, die fruitcakejes ...

 • #14

  Audrey (dinsdag, 07 april 2015 12:21)

  Workshop bakken met groenten was niet alleen super gezellig maar heb ontzettend veel geleerd! Thuis zijn ze er ook blij mee....binnenkort naar bakken zonder suiker. Ik ben benieuwd.

 • #13

  Natalie (donderdag, 02 april 2015 23:21)

  Vrijdag 27 maart een workshop gehad. Echt SUPER. Ben helemaal enthousiast, over het "niet gebruiken van suiker" Intussen heb ik de pruimentaart al 2x gemaakt.
  Ook om het aan vriendinnen te laten proeven. Zo bijzonder hoe je zonder "suiker" zulke lekkere koekjes en gebak kunt maken.
  Ik kom zeker terug voor nog een workshop. Bedankt Tamara!

 • #12

  Mia (zondag, 29 maart 2015 22:01)

  Tamara weet veel en is goed op de hoogte. Haar recepten zijn lekker en gemakkelijk te maken en worden zelfs thuis lekker bevonden... Dank Tamara voor de leuke en interessante avond!

 • #11

  Carola (zaterdag, 28 maart 2015 13:23)

  Gisteravond een fantastische avond gehad bij Oerzoet!!
  Ben helemaal geinspireerd door Tamara!! Wat een kennis,passie en bevlogenheid! Ben om!! Vanmorgen met de familie alle baksels geproefd en beoordeeld! De dadeltaart en fruitcakjes waren favoriet. Zelfs zoonlief vond het" te pruimen"!!! En dat zegt wat! Kom absoluut terug voor nog een workshop! Bedankt!

 • #10

  Christel (maandag, 26 januari 2015 20:08)

  Ik heb een geweldige inspirerende middag gehad terwijl we gingen bakken met natuurlijke suikers.
  Tamara heeft veel kennis en deelt haar kunde en kennis met passie en daar word ik dan weer blij van.
  Ook ging ik naar huis met een koekjestrommel vol lekkers om nog even na te genieten....
  Een echte aanrader.

 • #9

  Gerry (maandag, 19 januari 2015 22:18)

  Wij hebben met 10 personen een geweldig leuke en leerzame middag gehad. We hebben allerlei lekkers gemaakt en dat alles zonder toevoeging van witte suikers!
  Het was inspirerend. We gaan nu aan de slag met onze recepten en goede voornemens en ik ben zeker van plan nog een keer terug te gaan voor een andere workshop!


© OERzoet 2013