Gastenboek

Reacties en ervaringen bij OERzoet

Interesse om een workshop bij OERzoet te volgen? Lees hieronder wat anderen daarover zeggen.

Commentaren: 78
 • #78

  Meta (woensdag, 17 april 2024 11:29)

  Zaterdag een workshop bij Tamara gedaan met mijn collegae en partners (8 personen). Iedereen was echt super enthousiast, want Tamara had alles goed voorbereid, had lekkere recepten uitgezocht en alles ging echt heel relaxed. Leuk mens, Tamara!

 • #77

  José (woensdag, 24 januari 2024 15:19)

  Een verjaardagskado: vegan bakken bij Oerzoet! Na deze bakmiddag met cakejes, taartjes en veel bruikbare tips… kan ik zo’n kadootje voor een ander of jezelf alleen maar aanraden! Werken met
  aqua faba, glutenvrij bakken: Tamara maakt je wens ter plaatse passend!

 • #76

  Crystal (woensdag, 01 november 2023 14:22)

  Het was een fijne workshop. We leerden nieuwe recepten bereiden en kregen tussendoor handige tips van Tamara!

 • #75

  Chihiro (maandag, 20 maart 2023 09:19)

  De workshop is erg nuttig. Ik heb veel geleerd over vegan bakken. De eigenaar is erg aardig en betrokken.

 • #74

  Maria (dinsdag, 31 januari 2023 12:46)

  Voor de tweede keer de vegan bakworkshop gevolgd. Heel leuk... weer wat andere recepten en alles even lekker. Fijn dat de recepten allemaal mee naar huis mogen en dat Tamara ook veel extra informatie geeft over de producten die gebruikt worden. Ik vind het een aanrader!

 • #73

  Astrid (donderdag, 26 januari 2023 12:04)

  Samen met mijn zussen hebben wij de vegan bakworkshop gevolgd. Hartstikke leuk! Er is heel veel gebakken, de recepten waren overzichtelijk en makkelijk uit te voeren. We hebben alles kunnen proeven en veel achtergrondinformatie gekregen over de verschillende ingrediënten.
  Echt een aanrader!

 • #72

  Akkie (dinsdag, 24 januari 2023 11:10)

  Lekkere, gezellige, informatieve en inspirerende workshop!

 • #71

  Josine (maandag, 07 november 2022 19:07)

  In oktober heb ik de workshop Vegan Bakken bij Tamara gevolgd. Lekkere recepten uitgeprobeerd, veel geproefd, goede begeleiding, informatie over de ingrediënten en veel tips gekregen. Vegan bakken is net even anders dan het reguliere bakken, maar met deze workshop kun je er zelf prima mee aan de slag. Heel leerzaam. En heel gezellig.

 • #70

  Ria (woensdag, 19 oktober 2022 19:32)

  Zondag 16 oktober heb ik de workshop bakken zonder suiker gevolgd, een aanrader! Makkelijke recepten met goede alternatieven voor suiker. Na het bakken gezellig met elkaar de baksels geproefd,was verrassend en lekker!!
  Tijdens het proeven vd baksels gaf Tamara nog bruikbare tips/alternatieven.
  Tamara, bedankt voor je inspirerende workshop!

 • #69

  Maureen (woensdag, 19 oktober 2022 12:13)

  Mijn tweede workshop bij Tamara. Wederom weer super gemotiveerd en met mooie recepten naar huis. Tamara geeft prettige workshops, met kennis van zaken en waarbij je lekker aan de slag kan om zoveel mogelijk te maken. Dank je wel.

 • #68

  Joanne (zaterdag, 24 september 2022 10:24)

  Hele leuke (en lekkere) vegan bakworkshop gevolgd bij Tamara! Ze had alles supergoed voorbereid, zodat je volledig je tijd aan het bakken kunt besteden i.p.v. het zoeken naar kommetjes en ingrediënten. Wij waren met een klein groepje dus kregen veel individuele aandacht en gelegenheid om vragen te stellen. Tamara heeft veel kennis dus legt ook uit waar je allemaal op moet letten. Lekkere en haalbare recepten om thuis ook mee aan de slag te kunnen. Pro-tip: niet te veel eten van tevoren. Zou deze workshop iedereen aanraden!

 • #67

  Erika (woensdag, 21 september 2022 21:12)

  Op zondagmiddag heb ik in een klein groepje de workshop zoete vegan lekkernijen gevolgd. Tamara had alles tip top voorbereid en konden zelf met toegankelijke recepten aan de gang. Heerlijk zonder geraffineerde suikers én volledig plantaardig. Tamara had veel kennis van zaken! De middag eindigde met een uitgebreide proeverij en toelichting. Zeker voor herhaling vatbaar! Dankjewel voor de ontspannen middag Tamara!

 • #66

  alberdine (zaterdag, 17 september 2022 12:51)

  ik word altijd erg blij van de workshops van Tamara.
  deze keer vegan bakken gevolgd.
  Je krijgt duidelijke uitleg, de recepten zijn duidelijke en vragen geen bijzondere ingrediënten. Door het samen te doen, kom ik er gemakkelijker aan toe om er thuis mee door te gaan. Tamara goede informatie en de sfeer is heel fijn.

 • #65

  Esther (donderdag, 15 september 2022 21:09)

  Wat een (h)eerlijke workshop op een leuke locatie. Begon fantastisch met een glutenvrije chocoladetaart. Ik was zeer verrast door de smaken. We kregen goede tips, uitleg over vegan/glutenvrije ingrediënten en producten die verkrijgbaar zijn. Tamara is erg enthousiast! Een gezellige gastvrouw.
  Aanrader om hier een workshop te volgen! Benieuwd naar overige workshops!

 • #64

  Christa (donderdag, 15 september 2022 21:02)

  Met een klein en gezellig groepje deze veelzijdige workshop gevolgd. Verrassende en zeer smaakvolle recepten. Er werd door Tamara heel fijn meegedacht met variatie in recepten. Een hele gezellige ochtend gehad! Ook door het thuisfront werden de baksels goed ontvangen!

 • #63

  Maria Kuijpers-van Leeuwen (maandag, 11 juli 2022 12:37)

  Het was een cadeautje voor de jarige en de jarige was ziek. Maar we hebben met de andere leden van ons gezelschap een superochtend gehad bij Tamara. Lekkere recepten, veel uitleg en nieuwe weetje, kortom: we gingen met meer bagage naar huis dan met alleen een gevulde koektrommel. Bedankt! De jarige komt het nog eens overdoen :)

 • #62

  Lucas en Marieke (vrijdag, 15 april 2022 18:22)

  Verjaardagscadeau voor onze zoon van 11 die veganist wil worden. Gezellige workshop. Mooie en lekkere ideeën opgedaan op het gebied van veganistisch bakken. Handige trucjes geleerd. Ook leuk dat we de recepten mee naar huis kregen.

 • #61

  Anniek Smulders (donderdag, 07 april 2022 13:32)

  Super leerzame en gezellige workshops gevolgd dit weekend met een vriendinnetje; vrijdagavond bakken zonder suiker en zaterdag hebben we de workshop brood en beleg gedaan. Vandaag mijn eerste healthy lunch geserveerd aan het gezin. Allemaal enthousiaste reacties!

 • #60

  Corrie en Dimphie (maandag, 22 november 2021 12:28)

  Een verrassende workshop waarop je leert anders om te gaan met 'zoetigheden'. Tamara weet er veel over te vertellen en je gaat met practische tips en handzame recepten naar huis!

 • #59

  Roos, Monique en Dorien (maandag, 15 november 2021 17:01)

  Ha Tamara, korte samenvatting van ons gesprek toen we na de workshop buiten stonden na te kletsen:

  Leuke workshop
  Leuk mens
  Leuke recepten
  Leuke accommodatie

  Echt leuk. Kortom super middag ��
  Dank je wel van ons alle drie.

 • #58

  Leoni (dinsdag, 28 september 2021 13:49)

  Ik heb een super leuke en interessante middag gehad. Veel inspiratie voor lekkere en makkelijke glutenvrije en suikervrije recepten. Je gaat zelf aan de slag en met veel lekkers naar huis. Aanrader!

 • #57

  Margaret (woensdag, 22 september 2021 13:16)

  De workshop gluten-, lactose- en suikervrij bakken bij Tamara, was een cadeau van mijn man. We waren met een klein groepje. In een paar uur tijd hebben we veel verschillende recepten gemaakt. Taart, cakes, koekjes, pannenkoekjes en snacks. We gebruikten diverse melen, suikervervangers en bereidingswijzen. Niet moeilijk, iedereen kan deze recepten volgen. Dat maakt de workshop zo leuk. Het proeven van al het lekkers was gezellig en heerlijk. Ook door de rustige uitleg van Tamara over de gebruikte ingrediënten en de invloed van geraffineerde suiker op het lichaam. Wat over was aan baksels neem je mee naar huis om van te genieten. De workshop is een aanrader als je van gezonder bakken houdt en in een paar uur veel wilt leren dat je thuis moeiteloos verder kunt toepassen.

 • #56

  Anna (dinsdag, 21 september 2021 12:09)

  Een gezellige en interessante middag gehad. Lekkere en makkelijke recepten gebakken! En veel informatie gekregen, een echte aanrader. Bedankt Tamara!!!

 • #55

  Hans en Julia (dinsdag, 21 september 2021 08:38)

  Afgelopen zondag hebben Julia en ik een leuke ontspannen dag gehad op een leuke locatie in Den Bosch. In de vegan bakworkshop hebben we in redelijk korte tijd veel verschillende recepten gemaakt die wij nog niet kenden. Tamara legt daarbij veel uit over de producten en de reden waarom sommige producten beter zijn dan anderen. Daarnaast heeft Julia weer wat ideeën opgedaan om de keukeninventaris uit te breiden. Handige kleine keukengereedschapjes maken het leven van Julia weer wat makkelijker en Tamara kan ook prima uit leggen waar deze te koop zijn ;). Ook als 'aanhangende' vriend vond ik het erg leuk en ben ik blij dat ik deze workshop kado heb gedaan aan Julia. Geslaagd, ontspannen en leerzaam! Er wordt zelfs nagedacht om deel te nemen aan een volgende workshop. Dus dat zegt genoeg. Dank Tamara!

 • #54

  Saskia B (zondag, 13 december 2020 23:46)

  Alweer even geleden, maar nog steeds plezier van mijn deelname aan de workshop 'Glutenvrij bakken'. Ondanks mijn kennis over glutenvrij toch veel nieuws geleerd! Lekkere en toegankelijke recepten die ik thuis al vele malen heb gemaakt.

 • #53

  Mara (woensdag, 14 oktober 2020 11:23)

  Samen met mijn 14 jarige dochter de workshop desserts gevolgd. Leuk, leerzaam en lekker!

 • #52

  Maureen (woensdag, 14 oktober 2020 09:49)

  Tamara, bedankt nog voor de kookworkshop. Afgelopen weekend heb ik de scones gemaakt en de koffieblokjes. Deze waren een groot succes in ons gezin. Ik hoor het graag wanneer je weer een leuke workshop geeft!

 • #51

  Siska (woensdag, 14 oktober 2020 09:48)

  Nog bedankt voor de leuke workshop weer. Thuis is gesmuld van alle nagerechten die ik had meegenomen!

 • #50

  Hetty (dinsdag, 13 oktober 2020 13:29)

  Tamara, bedankt voor de gezellige en vruchtbare middag! Vandaag een lunch verzorgd met alle recepten uit jouw workshop brood & broodbeleg. Alles gelukt en iedereen vond het heerlijk!

 • #49

  Jolanda (donderdag, 08 oktober 2020 19:48)

  Voor de 2e keer een workshop bij Tamara gevolg! Erg leuk, en leerzaam! Op naar de volgende workshop! Tamara bedankt!

 • #48

  Ineke Jacobs (woensdag, 07 oktober 2020 16:06)

  Met veel plezier deelgenomen aan de workshop brood en broodbeleg. Heerlijke alternatieven gemaakt, geproefd en met recepten en bakjes naar huis gegaan. De recepten zijn verrassend, makkelijk te maken en ook nog eens supergezond! Meteen mee aan de slag gegaan! Oh en ook nog genoeg ruimte om coronaproof te werken.

 • #47

  Monique (vrijdag, 13 maart 2020 17:39)

  Een leuke,inspirerende en goed georganiseerde workshop bij Loff in Breda. Veel geleerd over zoete baksels met lekkere, natuurlijke ingrediënten. En leuk om te weten welke alternatieven er voor suiker zijn! Het thuisfront was ook enthousiast! Tamara, bedankt!

 • #46

  Rian van Zomeren (vrijdag, 13 maart 2020 15:21)

  Leuke samenwerking tussen OERzoet en LOFF. Zoete lekkernijen cursus was top! Veel tips en trucs geleerd afgelopen dinsdag en mezelf al aan 2 recepten thuis gewaagd. De kinderen vinden het allemaal heerlijk!

 • #45

  Dennie, Bo, Eva & Jannie (dinsdag, 12 november 2019 20:02)

  Zaterdag 2 november hebben wij genoten van de gezellige en leerzame workshop " bakken met groenten " .
  Heerlijke recepten, veel en goede uitleg over producten en heerlijk gesnoept van de eindresultaten �
  Bedankt Tamara voor je enthousiasme en de gastvrijheid in je gezellige huis en keuken.
  deze workshop is 'n echte aanrader !

 • #44

  Mijke (vrijdag, 16 maart 2018 19:12)

  Oerzoet was Oergezellig.
  Grote groep, alles goed voorbereid, de workshop liep op rolletjes. We hebben hard gewerkt, veel gelachen, nieuwe dingen geproefd. Hoogtepunt was de verrassende smaak van vers gebakken bataart en dat allemaal ter ere van mijn verjaardag.
  Tamara bedankt

 • #43

  Floor, Mijke en José (vrijdag, 16 maart 2018 10:24)

  Hoi Tamara,

  Wat hebben wij een fijne workshop gehad. We hebben gelachen, gesnoept en ontzettend veel geleerd. De quichevormen staan klaar, nu kunnen we heerlijk thuis aan de slag!
  Dankjewel voor alles!

 • #42

  An Matthijssens (maandag, 06 november 2017 08:55)

  Tamara gaf al meermaals workshops bij ons in het centrum. Telkens kunnen wij rekenen op haar professionalisme en enthousiasme in de keuken.

 • #41

  aregoort (maandag, 25 september 2017 21:03)

  Een inspirerende ochtend met ingrediënten die je dicht bij huis hebt en weer nieuwe aspecten over de werking van suiker. Een echte aanrader.

 • #40

  Sabrina Wuderink (zondag, 24 september 2017 14:46)

  Tamara verteld op een laagdrempelige manier over de verschillende stappen die je kunt maken om gezonder te gaan eten. Tamara heeft me geïnspireerd en nuttige info gegeven. Bedankt!

 • #39

  Marlieke Hagendoorn (woensdag, 24 mei 2017 12:26)

  Afgelopen zaterdag workshop gevolgd, Bakken zonder suiker. Het was leerzaam, gezellig en de recepten die we gemaakt hebben waren heerlijk! Ik vind het zeker een aanrader om te leren bakken met natuurlijke zoetmakers, dit hoeft zeker niet moeilijk te zijn. Dank je wel Tamara voor de super ochtend!

 • #38

  jacqueline drijber (zondag, 14 mei 2017 11:25)

  Dank voor je inspirerende workshop bakken zonder suiker!
  Weer naar huis gegaan met nieuwe kennis en mogelijkheden. Top dus!

 • #37

  Ellis (dinsdag, 04 april 2017 22:42)

  Onwijs bedankt voor de leuke en heerlijke workshop 'Bakken met groente' afgelopen zaterdag!

 • #36

  Isa en Marlies (maandag, 13 februari 2017 21:35)

  We vonden het een inspirerende workshop. Zonet de vruchtentaart gegeten en al twee weken suikerloos. Direct in de praktijk gebracht derhalve. :-)

 • #35

  Sonja en Helen (dinsdag, 08 november 2016 09:28)

  Zaterdag 5 november een hele leuke en leerzame workshop gevolgd in de gezellige huiskamer van Tamara, een dijk van een gastvrouw! Onze kleine groep (6 personen) werd verwelkomt met suikervrije heerlijkheden waarvan wij later ook de recepten hebben gekregen en zelf een aantal hebben kunnen uitproberen. Tamara weet een groep te inspireren met haar kennis en bevlogenheid. Tamara, bedankt voor een inspirerende ochtend, zeer zeker een aanrader!

 • #34

  jenny en margriet (zaterdag, 05 november 2016 19:05)

  We hebben vandaag de workshop 'bakken zonder suiker' gevolgd.Vanaf het moment dat we arriveerden tot het afscheid hebben we genoten van je kennis, het bakken zelf en daarna gesmuld van de resultaten. Tot in de puntjes voorbereid en georganiseerd in een gezellige huislijke ambiance. Geen ingewikkelde recepten maar wel heel smakelijk. We vonden het allebei een leerzame workshop en je gulheid qua informatie, ingrediënten en tijd waarderen we bijzonder. Als er zich een gelegenheid voordoet, zullen we je zeker aanbevelen.

 • #33

  Elbertje (vrijdag, 15 april 2016 17:30)

  In een middag leuk bezig geweest met brood en broodbeleg zonder suiker. Hoe je brood beter kan inzetten en wat lekkere alternatieven zijn. Bedankt Tamara!

 • #32

  Annelies (vrijdag, 08 april 2016 14:19)

  Zaterdag 2 april met een groep meiden bij Tamara te gast geweest in haar baklokaal. Het was een super leuke en leerzame middag, het bakken ging goed en het opeten nog beter :-)
  Nogmaals ontzettend bedankt voor het plannen van de workshop, het meedenken en de gezelligheid.

  Groetjes, Annelies

 • #31

  Lydia Schot (woensdag, 23 maart 2016 11:10)

  Hartelijk bedankt! De workshop was leerzaam, gezellig en lekker. Groetjes Lydia

 • #30

  Dianne (woensdag, 09 maart 2016 11:36)

  Hi Tamara,

  Het was weer een erg gave workshop gisteren. Ik heb thuis de hapjes laten proeven en ze vonden ze ook allemaal erg lekker. Een erg inspirerende middag, thanks!

 • #29

  Dianne en Bart Mulders (maandag, 01 februari 2016 11:16)

  Samen met 2 vriendinnen hebben wij met zijn 4-en een ontzettend leuke en gezellige workshop "koken zonder suiker" gehad. Erg leerzaam en ontzettend lekker. We gaan er thuis zeker mee aan de slag. Mede door het enthousiasme van Tamara was het een geslaagde middag.


© OERzoet 2013-2022