Paaseitjes

Rabarber mmmm, ik ben altijd weer blij als deze groente (!) weer verkrijgbaar is. Deze rabarbermoes is bij ons favoriet, Lekker als toetje, bij de maaltijd of als gezond tussendoortje.

Lijnzaadkoekje

 

Rabarber 

 

Oventemperatuur: niet van toepassing

Wachttijd: geen

 

Eivrij | Glutenvrij | Notenvrij | Suikervrij | Vegan | Zuivelvrij

 

 

Ingrediënten 

750 g rabarber

75 g gedroogde abrikozen

eventueel een schepje krijtpoeder  

 

Bereidingswijze

Was de rabarber en snij alle stengels in stukjes. Doe deze met een bodempje water in de pan en breng aan de kook. Snij ondertussen de abrikozen in kleine stukjes en voeg deze toe. Laat de rabarber op een laag vuur 20 minuten pruttelen totdat alle stukjes tot moes uit elkaar gevallen zijn.

 

Serveer de rabarber warm of koud. 


© OERzoet 2013