Workshop 'Vegan bakken Glutenvrij'

Vegan eten is hip, de plantaardige alternatieven voor koekjes en taart zijn steeds vaker in de supermarkt verkrijgbaar. Maar ja, daar zitten vaak dan weer gluten in. En die wil je juist niet... Hoe pak je dat aan?

workshop bakken zonder suiker

 

Bakken met uitsluitend plantaardige producten kan een uitdaging lijken, maar is makkelijker dan je denkt. 

 

Als je weet hoe je de dierlijke ingrediënten het beste kunt vervangen, maak je in een handomdraai de lekkerste plantaardige baksels! 

 

 

Wil je vervolgens ook de gluten vervangen door glutenvrije granen, dan heb je net wat meer kennis nodig om te weten waar je op moet letten. We bespreken dan ook de tips en tricks.

 

En natuurlijk ga je zelf aan de slag. In deze workshop maak je de lekkerste vegan glutenvrije lekkernijen. Denk dan aan koekjes, cakejes en taart.  

 

We werken met verschillende soorten glutenvrije melen evenals met verschillende soorten natuurlijke suikervervangers. Daarnaast zijn ook alle andere ingrediënten ongeraffineerd en bovendien biologisch. 

 

Uiteraard ga je naar huis met de recepten en alle gemaakte lekkernijen. Dus het thuisfront kan naderhand lekker mee proeven.

 

"Hele leuke (en lekkere) vegan bakworkshop gevolgd bij Tamara. Lekkere en haalbare recepten en veel nieuws geleerd!" Joanne

  

Prijs       63€ p.p.

Datum       Kijk voor data in de agenda

 

Meld je aan via het aanmeldformulier workshops.

 

Een workshop kado doen? Dat kan ook! Je ontvangt dan een leuke kadobon om uit te printen.

 

 

Let op!

 

Buiten deze workshop wordt in het baklokaal wel met glutenhoudende producten gewerkt. Het is daarom nooit uitgesloten dat er geen sporen van gluten aanwezig zijn.

 

 


© OERzoet 2013-2022